ХРЕСНА ДОРОГА

      У Хрестопоклінну неділю Великого посту, 19.03.23 р. відбулася Хресна дорога до роковин вторгнення в Україну (парох о. Любомир Сапринюк). 

     У молитовній ході взяли участь вчителі та учні Орівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (І. М. Бойко).
     Хресна дорога – це символічний шлях, який нагадує нам про страждання та смерть Ісуса Христа на хресті, а також про Його Воскресіння. Ми всі маємо свої випробування та страждання, які можуть нам здаватися непереборними. Але коли ми дивимося на життя через призму Хресної дороги, ми можемо знайти силу та внутрішній мир, який допоможе нам подолати будь-які перешкоди.
       Хресна дорога нагадує нам про важливість відданості, жертовності та благородства. Вона навчає нас приймати випробування з гідністю та мужністю, допомагає знайти своє місце в житті, своє призначення та відчути сенс у тому, що ми робимо.
       Хресна дорога також показує нам, що у кінці тунелю завжди є світло. Тільки через страждання та прийняття життєвих викликів ми можемо дійти до перемоги над нашими перешкодами та досягти наших мрій. Віра в Бога та Його підтримка допомагають нам пройти цей шлях, допомагаючи знайти внутрішню силу, яка дозволяє нам рухатися вперед навіть у найскладніші часи.
     Крім того, Хресна дорога є символом об’єднання та співчуття. Коли ми пройшли шлях Хресної дороги, ми знаходимо спільну мову з тими, хто також переживає страждання та випробування.
     Таким чином, Хресна дорога є важливим символом, який нагадує нам про наше покликання у житті. Вона допомагає нам знайти внутрішню силу, щоб пройти свою власну Хресну дорогу та стати кращими людьми. Нехай цей символ буде для нас постійним нагадуванням про наші цілі та місію в житті.
Поширити: